"9 months preparing to fall in love for a lifetime"

Zwangerschap

Gefeliciteerd! Over een tijdje worden jullie papa en mama van het kleine wondertje in je buik. Je kunt je het nu misschien niet voorstellen maar als het kindje er eenmaal is ben je je zwangere buik zo weer vergeten. Een fotoreportage als herinnering is een mooie manier om terug te kijken en je te verwonderen over hoe groot je buik was.

Werkwijze

Afspraak maken
De beste tijd om foto’s te maken is tussen de 33ste en 35ste week. Plan je afspraak op tijd in!

 

Tijdens de shoot
Op een mooie locatie gaan we samen met jou, eventueel je kids en je partner foto’s maken van je prachtige buik. Bij mij hoef je geen foto’s te verwachten met roze linten om je buik, blauwe eendjes en ik strooi ook niet met muisjes. Als je dat wel wilt ben ik niet de geschikte fotografe voor jullie shoot. Ik fotografeer jullie als koppel (samen met eventueel de grote broer en/of zus) genietend van de zwangerschap op een spontane manier.

 

De locatie bespreken we vooraf, bij slecht weer of regen neem ik een paar dagen voor de shoot contact met je op om te kijken of we een alternatieve locatie of datum kunnen regelen.

 

Na de shoot
Als de fotoshoot voorbij is ga ik alle foto’s zorgvuldig uitzoeken. Ik bewerk ze in mijn eigen stijl en jullie ontvangen na ongeveer 2 weken uitzoekbladen via de mail. Op deze uitzoekbladen staan alle geselecteerde foto’s. Onder iedere foto staan nummers zodat je gemakkelijk aan mij kunt laten weten welke foto’s je graag wilt bestellen.

 

De shoot duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.

Tarieven

SMALL
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden
€ 125,00 (ieder bestand extra: € 10,00)

 

MEDIUM
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 125,00 (ieder bestand extra: € 10,00)

 

LARGE
Fotosessie incl. 15 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 200,00 (ieder extra bestand: 3,50)

 

Naast digitale bestanden kun je bij mij ook mooie fotoproducten bestellen, zoals albums, prints of wanddecoratie. Check de mogelijkheden hier:

Contact

Wil je meer informatie? Of direct een fotosessie boeken? Neem dan contact met me op.