``Make it happen. Shock everyone``
Zakelijk

Een mooie bedrijfsreportage die het verhaal van jouw business perfect overbrengt. Geen saaie recht-toe-recht aan beelden maar een mooie sfeer vastleggen zodat je je kunt onderscheiden van de concurrent. Of het nu gaat om portretten van u (en uw medewerkers), een impressie van het bedrijf en de werkzaamheden of om foto’s van uw product, ik help u graag aan kwalitatieve beelden.

 

De foto’s kunnen gebruikt worden voor o.a. jullie website/webshop, folders, advertenties etc. Jullie ontvangen een prachtige zorgvuldig bewerkte serie foto’s die jullie rechtenvrij mogen gebruiken.

 

Heb je interesse in een zakelijke fotoreportage neem dan contact met me op. Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen, ik denk graag met jullie mee. Vervolgens zal ik een passende offerte We bespreken dan samen jullie wensen en mijn mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee en maak graag een passende offerte voor jullie.

 

Ik werk regelmatig samen met Juli Ontwerpburo een onwijs toffe ontwerpstudio waar je terecht kunt voor al je gedrukte en online media.

Contact

Wil je meer informatie? Of direct een fotosessie boeken? Neem dan contact met me op.