Be crazy enough to know you can do anything in life.
WIE IS DE FOTOGRAFE?

Hoi, ik ben Nicole!  Ik ben dus degene achter de camera! Ik kan heel veel over mezelf vertellen maar laat ik het even bij mijn fotografie houden:

 

Lang, heel lang geleden..
Het begon allemaal in 2007, als 17 jarig meisje ging ik fotografie studeren in Den Bosch. Pas in 2010 durfde ik mijn allereerste bruidsreportage te fotograferen, die van vrienden. Wat was ik zenuwachtig! Zou alles goed gaan? Wat als mijn camera ermee stopt? Heb ik me wel goed genoeg voorbereid?

 

Mijn leven als bruidsfotografe
Inmiddels loop ik zelfverzekerd rond op een bruiloft. Ik weet wat ik doe. Tijdens zo’n dag leg ik alle grote momenten vast, niet geregisseerd maar gewoon zoals het is. Daarnaast focus ik ook op al de kleine momentjes, dingen die jullie tijdens de dag misschien niet eens opgevallen zijn. Alle foto’s bij elkaar zorgen voor een geweldige herinnering aan jullie mooie dag. En om die blijvende herinnering steeds weer te mogen verzorgen dat geeft mij een geweldig gevoel!

Ik heb al heel veel bruiloften mogen fotograferen, hoeveel precies? Geen idee ik ben de tel kwijt. Ik weet in ieder geval wel dat ik in al die jaren ontzettend veel leuke mensen heb leren kennen, mezelf steeds weer betrapt heb op een brok in mijn keel bij die mooie speeches en geloftes, en ja negen van de tien keer sta ik ook te huilen (en in de tussentijd klik, klik, vang ik jullie traantjes!)  Ik weet inmiddels ook dat bruidstaart echt veel lekkerder is dan ‘gewone’ taart en dat bruidsfotografe zijn het allermooiste beroep is dat er bestaat.

Ik hoop dit nog heel lang en vaak te mogen doen! Misschien ook wel bij jullie!?

 

Say-cheese?? Liever niet!
Ik ben geen voorstander van poseren en ‘say cheese’-achtige taferelen. Echte emoties, puur en oprecht, daar ga ik voor. Vol enthousiasme en ervaring leg ik jullie bruiloft of een mooie gezinsreportage vast. Zodat jullie bij het zien van de foto’s keer op keer kunnen nagenieten van een prachtige dag of fijne fotoshoot!

 

Meer dan alleen trouwreportages!
Ik ben bruidsfotografe, maar niet alleen maar bruidsfotografe. Ik fotografeer regelmatig voor bedrijven, dus ook zakelijk kun je bij mij terecht. Een mooie bedrijfsreportage die het verhaal van jouw business perfect kan overbrengen, dat is mijn doel. Geen saaie recht-toe-recht aan beelden maar een echte mooie sfeer vastleggen zodat je je kan onderscheiden met de concurrent.

Bekijk mijn projecten onder het kopje ‘Portfolio’ om te zien wat ik nog meer doe naast het fotograferen van trouwerijen.

Bekijk hier mijn laatste werk

Recente projecten

Interesse? Stuur dan even een e-mail!