Be crazy enough to know you can do anything in life.
WIE IS DE FOTOGRAFE?

Hoi, ik ben Nicole! Ik ben dus degene achter de camera. Op deze pagina leer je mij een beetje kennen.

 

Lang, heel lang geleden..
Het begon allemaal in 2007, als 17 jarig meisje ging ik fotografie studeren in Den Bosch. Pas in 2010 durfde ik mijn allereerste bruidsreportage te fotograferen, die van vrienden. Wat was ik zenuwachtig! Zou alles goed gaan? Wat als mijn camera ermee stopt? Heb ik me wel goed genoeg voorbereid?

 

Mijn leven als bruidsfotografe
Inmiddels loop ik zelfverzekerd rond op een bruiloft. Ik weet wat ik doe. Tijdens zo’n dag leg ik alle grote momenten vast, niet geregisseerd maar gewoon zoals het is. Daarnaast focus ik ook op al die kleine momentjes, momentjes die jullie tijdens de dag misschien niet eens opgevallen zijn. Alle foto’s bij elkaar zorgen voor een geweldige herinnering aan jullie mooie dag. En om die blijvende herinnering steeds weer te mogen verzorgen dat geeft mij een geweldig gevoel!

De afgelopen jaren heb ik veel bruidsreportages mogen fotograferen. Tijdens die bruiloften heb ik van vele lekkere taarten gesnoept, gelachen, soms een traan gelaten, natuurlijk prachtige foto’s gemaakt, onwijs toffe locaties bezocht en vooral heel veel leuke mensen leren kennen. Ik hoop dit nog heel lang en vaak te mogen doen want bruidsfotografe is het tofste beroep dat er bestaat!

 

Say-cheese?? Liever niet!
Ik ben geen voorstander van poseren en ‘say cheese’-achtige taferelen. Echte emoties, puur en oprecht, daar ga ik voor. De reportages die ik lever zijn een puur en echt verslag van de dag. Ik zet weinig tot niets in scene en zoek heel de dag naar momenten die jullie bruiloft uniek maken. Mijn stijl valt het best te omschrijven als ‘journalistiek’. Daarbij gaat het erom dat de dag wordt vastgelegd zoals deze is, zonder dat ik daarbij ingrijp of op de voorgrond treed. Want daardoor krijgen jullie een reportage die echt de sfeer van de dag goed weergeeft!

Het enige moment waarbij ik iets meer naar voren treed is tijdens de fotosessie en tijdens de groepsfoto’s. Ik geef wat tips, want zo vaak zullen jullie niet voor de camera staan. Maar ook dan vind ik: we maken er een gezellige fotoshoot van zodat we toch lekker die ongedwongen foto’s krijgen.

 

En wie zijn jullie?
Nu jullie iets meer over mij weten, ben ik ook heel erg benieuwd wie jullie zijn! Hoe was het aanzoek en wat voor plannen hebben jullie voor jullie grote dag!? Wanneer is die dag en mag ik daarbij zijn? Laten we samen afspreken om elkaar wat beter te leren kennen. Want een goede klik tussen jullie als bruidspaar en mij als fotografe is super belangrijk. Jullie moeten gewoon heerlijk jezelf kunnen zijn tijdens zo’n dag, ook als er toevallig een fotografe rondloopt

 

Meer dan alleen trouwreportages!
Ik ben bruidsfotografe, maar niet alleen maar bruidsfotografe. Ik fotografeer ook heel graag baby’s, kinderen, families en ook een mooie zwangerschapsschoot vind ik erg tof om te doen! Zakelijk kun je uiteraard ook bij mij terecht. Een mooie bedrijfsreportage die het verhaal van jouw buisness perfect kan overbrengen, dati s mijn doel. Geen saaie recht-toe-recht aan beelden maar een echte mooie sfeer vastleggen zodat je je kan onderscheiden met de concurrent. Bekijk mijn projecten onder het kopje ‘Portfolio’ om te zien wat ik nog meer doe naast het fotograferen van trouwerijen.

Bekijk hier mijn laatste werk

Recente projecten

Interesse? Stuur dan even een e-mail!