Vincent & Annick

– juni 2018 –

“Heb jij hoogtevrees???” was de eerste vraag die Annick vorig jaar aan me stelde toen ze haar bruidsfotografie kwamen bespreken.

“uuhh,,, hoezo??”

“Wij trouwen in een luchtballon”!

Jeejtje mina dat had ik even niet zien aankomen, maar hoe gaaf!! Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! COOL!

Samen met Rik die met video en drone zorgde voor bewegend beeld van deze bijzondere ervaring ben ik de klus aangegaan! We hadden vooraf heel wat gesprekken en zijn samen naar de luchtballon gaan kijken, hoe zit dat eigenlijk!? Drie datums werden vastgelegd, want met slecht weer gaat er geen ballon de lucht in. Eerste keer ging niet door…. verdorie! tweede keer wel? We hebben allemaal vol spanning op het telefoontje van Sky gewacht. JA! Een GO een paar uur later gingen we vliegen!

Op de dag zelf hadden we twee ‘mannetjes’ op de grond 1 drone operator en ik (want als je zwanger mag je niet in een luchtballon). Wij konden al het grondwerk doen en mijn buddy Daphne en Rik gingen de ballon in.

Hoewel ze wat moeite hadden met opstijgen (lees: dikke deuk in de bus van Sky omdat de ballonmand met volle vaart tegen de bus op botste) was het een prachtige vlucht! Super bijzonder!

Voor een impressie van deze ervaring: check mijn aftermovie met foto’s van deze ballonvaart!