"And so the adventure begins"

Newborn & Baby

Je kleintje prachtig vastgelegd, dat wil toch iedere kersverse ouder! Ik kunt bij mij terecht voor newborn- en babyreportages.

 

Newborn: 0 t/m 14 dagen oud: Baby’s zijn het meest puur als ze nog maar een paar dagen oud zijn. Je baby’tje is nog helemaal kreukelig en vindt het fijn om nog in een geborgen houding te liggen. Een fotoshoot is een unieke herinnering van de eerste levensdagen van je kindje. Na 14 dagen is het natuurlijk ook nog fantastisch om je kleintje vast te laten leggen! Eigenlijk heeft iedere leeftijd wel iets bijzonders.

Werkwijze

Afspraak maken
Maak tijdens je zwangerschap alvast een afspraak in de week dat je bevalt, dan kan ik daar alvast rekening mee houden in mijn agenda. Als het echt zo ver is maken we een definitieve afspraak. Mijn agenda laat het meestal niet toe om een paar dagen na je aanvraag al te fotograferen. Reserveer dus tijdig tijdens je zwangerschap.

 

Tijdens de shoot
Kleine baby’tjes fotografeer ik altijd bij jullie thuis. Ik werk met natuurlijk licht dus het enige wat ik nodig heb is wat ruimte om te fotograferen bij een (groot) raam. Alle benodigde spulletjes voor de fotoshoot neem ik mee.

 

Ik houd er niet van baby’tjes aan te kleden met een hoop toeters en bellen (alla Anne Geddes). Ik fotografeer ze eigenlijk altijd zonder kleertjes aan met een heel eenvoudige ondergrond bijvoorbeeld een mooi kleedje. De tederheid van zo’n kleintje wordt juist door de eenvoud in de foto extra versterkt.

 

Het mooiste resultaat krijg je als de baby zich prettig voelt, ik neem daarom alle tijd en forceer niks. Zelf kunnen jullie ervoor zorgen dat de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn zodat je kindje rustig op de foto kan: zet de verwarming een tandje hoger, plan geen bezoek in voor dat ik kom fotograferen en voed je kindje vlak voor de shoot.

 

De shoot duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.

Tarieven

Met een gemiddelde newborn- of babyshoot ben ik vaak 1 uur langer bezig dan bij andere fotoreportages. Dat is de reden dat de prijs iets hoger uitvalt dan bij de andere reportages.

 

SMALL
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden
€ 150,00 (ieder bestand extra: € 10,00)

 

MEDIUM
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 200,00 (ieder bestand extra: € 5,00)

 

LARGE
Fotosessie incl. 15 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 225,00 (ieder extra bestand: 3,50)

 

Naast digitale bestanden kun je bij mij ook mooie fotoproducten bestellen, zoals albums, prints of wanddecoratie. Check de mogelijkheden hier:

Contact

Wil je meer informatie? Of direct een fotosessie boeken? Neem dan contact met me op.