"Don’t grow up it’s a trap!"

Kids

Het fotograferen van kids, i love it!! Lekker gek doen, spelletjes doen: het moet vooral een grote gezellige bende zijn. We gaan volop spelen zodat je kind helemaal zichzelf is op de foto.  

Werkwijze

Afspraak maken
Plan je afspraak op tijd in! Mijn agenda laat het meestal niet toe om een paar dagen na je aanvraag al te fotograferen.

 

Tijdens de shoot
Ik hou niet van stijve geposeerde foto’s. Dat is een van de redenen waarom ik nagenoeg geen gebruik maak van een fotostudio. Een grote lamp op je neus, je continu bewust zijn dat er een camera op je gericht is, persoonlijk krijg ik het daar ontzettend benauwd van. En kinderen ook! Laat ze lekker met mij door de bossen rennen, spelen in de heide etc. Dan heb jij straks hele gave foto’s van je kids!

 

De locatie bespreken we vooraf, bij slecht weer of regen neem ik een paar dagen voor de shoot contact met je op om te kijken of we een alternatieve locatie of datum kunnen regelen.

 

Na de shoot
Als de fotoshoot voorbij is ga ik alle foto’s zorgvuldig uitzoeken. Ik bewerk ze in mijn eigen stijl en jullie ontvangen na ongeveer 2 weken uitzoekbladen via de mail. Op deze uitzoekbladen staan alle geselecteerde foto’s. Onder iedere foto staan nummers zodat je gemakkelijk aan mij kunt laten weten welke foto’s je graag wilt bestellen.

Tarieven

Met een gemiddelde newborn- of babyshoot ben ik vaak 1 uur langer bezig dan bij andere fotoreportages. Dat is de reden dat de prijs iets hoger uitvalt dan bij de andere reportages.

 

SMALL
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden
€ 125,00 (ieder bestand extra: € 10,00)

 

MEDIUM
Fotosessie incl. 5 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 125,00 (ieder bestand extra: € 10,00)

 

LARGE
Fotosessie incl. 15 digitale bestanden in hoge resolutie.
€ 200,00 (ieder extra bestand: 3,50)

 

Naast digitale bestanden kun je bij mij ook mooie fotoproducten bestellen, zoals albums, prints of wanddecoratie. Check de mogelijkheden hier:

Contact

Wil je meer informatie? Of direct een fotosessie boeken? Neem dan contact met me op.