``Every moment matters``
Fotoreportages

Naast bruidsreportages kun je ook voor andere fotoreportages bij mij terecht. Zwangerschap, baby’s, kids, koppels, familie of zakelijke reportages. Hoewel iedere reportage anders is, is 1 ding altijd hetzelfde: ik hou niet van stijve geposeerde foto’s. Dit resulteert in spontane pure foto’s!

Werkwijze

Afspraak maken
Plan je afspraak op tijd in! Mijn agenda laat het meestal niet toe om een paar dagen na je aanvraag al te fotograferen.

 

Tijdens de shoot
We gaan naar een mooie locatie, wandelen wat rond, maken een kletspraatje, spelen af en toe een spelletje en voor je het weet heb je een onwijs gezellige shoot achter de rug zonder het gevoel te hebben dat je continu geposeerd hebt. De locatie bespreken we vooraf, bij slecht weer of regen neem ik een paar dagen voor de shoot contact met je op om te kijken of we een alternatieve locatie of datum kunnen regelen.

De enige reportages waar ik wel gebruik maak van mijn fotostudio is bij newborns en baby’s.

 

Na de shoot
Als de fotoshoot voorbij is ga ik alle foto’s zorgvuldig uitzoeken. Ik bewerk ze in mijn eigen stijl en jullie ontvangen na ongeveer 2 weken een galerij. In deze galerij staan alle geselecteerde foto’s en een voorstel van het fotoalbum dat je bij de shoot krijgt. Je kunt aan mij doorgeven of je het album zo mooi vindt of wellicht nog iets wilt wijzigen. Daarnaast heb je de keuze het pakket uit te breiden met fotoproducten of digitale bestanden.

Tarieven

Een mooie pure reportage heb je al vanaf € 125,00 inclusief fotoalbum. Voor een volledig overzicht download mijn tarievenlijst:

Contact

Wil je meer informatie? Of direct een fotosessie boeken? Neem dan contact met me op.