``Let’s make memories!``
Bruiloft

Jullie bruiloft gaat geweldig worden en dat wil je natuurlijk prachtig in beeld gebracht hebben.  Geen poespas maar gewoon zoals de dag is: júllie dag.

 

Tijdens jullie dag leg ik alle grote momenten vast maar juist ook de kleine momentjes, dingen die jullie tijdens de dag misschien niet eens opgevallen zijn. Alle foto’s bij elkaar zorgen voor een prachtig beeldend verhaal van jullie bruiloft. Een fantastische herinnering aan een nog mooiere dag!  Poseren en ‘say cheese’-achtige taferelen zijn niet mijn ding, echte emoties, puur en oprecht, daar ga ik voor.

 

Mijn doel is dat jullie door mijn foto’s jullie dag steeds weer opnieuw kunnen herbeleven. Want hoe cliché het ook klinkt: je knippert met je ogen en de dag is al weer voorbij: maar gelukkig hebben jullie de foto’s nog!

Werkwijze

Een bruiloft fotograferen is onwijs intensief, maar wat is het toch supertof om te mogen doen! Ik ben altijd 300% gefocust op zo’n dag en ik sta constant op scherp om al die (onverwachte) mooie momenten te vangen. Maar een trouwreportage is meer dan alleen de dag vastleggen.

 

Stap 1 is kennismaken, want het moet wel klikken natuurlijk! Wil je weten welke stappen ik allemaal doorloop wanneer ik jullie bruiloft mag vastleggen? Check dan even de uitgebreide uitleg over mijn werkwijze.

Tarieven

Een mooie pure bruidsreportage heb je al vanaf € 850,00 inclusief fotoalbum. Voor een volledig overzicht download mijn tarievenlijst:

Contact

Ben je enthousiast neem dan snel contact met me op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis voor een kennismaking! En voelt het allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen!