"Let’s make memories!"

Bruidsreportages

Jullie bruiloft wordt fantastisch, en daarom zijn jullie op zoek naar een fotografe die jullie dag perfect in beeld kan brengen, gewoon zoals de dag is: júllie dag.

 

Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten, ik vind het belangrijk dat alles wordt vastgelegd zoals het gebeurt. Ik zet weinig tot niets in scène en zoek heel de dag naar momenten die jullie bruiloft uniek maken. Zo ontstaat er een prachtig beeldend verhaal van jullie bruiloft. Poseren en ‘say cheese’-achtige taferelen zijn niet mijn ding, echte emoties, puur en oprecht, daar ga ik voor.

 

Ik werk met volledige toewijding aan de trouwreportage en vind het steeds weer een uitdaging om de mooiste beelden te maken, zodat jullie jullie dag later keer op keer kunnen herbeleven. Want hoe cliché het ook klinkt: de ringen zitten straks om jullie vingers, de taart is op, de jurk in de kast, het feest is afgelopen: maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Werkwijze

Een bruiloft fotograferen is onwijs intensief, maar wat is het toch supertof om te mogen doen! Ik ben altijd 300% gefocust op zo’n dag en ik sta constant op scherp om al die (onverwachte) mooie momenten te vangen. Maar een trouwreportage is meer dan alleen de dag vastleggen.

 

Stap 1 is kennismaken, want het moet wel klikken natuurlijk! Wil je weten welke stappen ik allemaal doorloop wanneer ik jullie bruiloft mag vastleggen? Check dan even de uitgebreide uitleg over mijn werkwijze.

Tarieven

Een mooie pure bruidsreportage heb je al vanaf € 850,00 inclusief fotoalbum. Voor een volledig overzicht download mijn tarievenlijst:

Contact

Ben je enthousiast neem dan snel contact met me op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis voor een kennismaking! En voelt het allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen!